top of page

Nu er vi sikre...

... og vi glæder os til at se, hvormange hvalpe Lucy gemmer derinde... spændende bliver det hvilke farvekombinationerne der kommer, og til fordeling af køn.

Alina 'Lucy* blev i fredags scannet på Værløse Dyreklinik så nu ved vi med sikkerhed at Lucy er drægtig. Det er fine, sunde avlslinier og indavlsprocenten er 0%

Lucy og Äsmo er to smukke finske lapphunde, - smilende, kærlige og tillidsfulde, og de er meget glade for børn. De er rolige, harmoniske og hviler godt i sig selv. Temperamenter og sind er præcis som jeg ønsker det skal være hos en finsk lapphund. Lucy og Âsmo er to dejlige familiehunde.

Deres proporationer og bevægelser er så fine sammen. Super pelskvalitet. Smukke øjne. Fine ører. Store, viftende haler. Vi har længe glædet os til denne kombination imellem disse to avlshunde. Lucy og Äsmo er godt socialiseret og miljøtrænet. De er modige og nysgerrige. De har et sundt hundesprog, og kan sammen med andre hunde.

De nyder deres daglige, lange gåture ved strandene og i skovene.

Lucy og Äsmo da mødtes på udstilling for et års tid siden var det allerede der “kærlighed ved første blik...” så jeg vidste de kunne lide hinanden. Det blev jeg bestemt bekræftet i da de igen mødtes. Parringerne foregik i Äsmo’s have, og for en uges tid siden var gensynsglæden så stor igen! da der var inviteret til løb og leg i Lucy’s have. De nyder virkelig hinandens selskab.

Nu skal vi snart gøre klar til Lucy og hvalpene. Om ikke så længe flytter Lucy hjem i Skovkrogen - og vi GLÆDER os alle.

Hvalpene er reserveret.

Kh Marianne

Billederne der er brugt i dette indlæg, er taget af Sidsel Wagner Burgess, Hanne Bierring og Marianne Magnusson

#kennelkaunisunelma

søndag. Marianne

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page