top of page

Så kom foråret... og hvalpene er nu 5 uger

.. og solen skinner. Det gør os alle så godt.

Mowgli og jeg besøgte hvalpene igår, og da vi kom var hvalpene og Eya i gårdhaven med Kurt og Lisbeth. Der blev hilst på - og snuset til far Mowgli.

Hvalpene kender mig rigtig godt så de kom løbende hen til mig og skulle op alle 7 på en gang!

De er så kærlige, sjov og underholdende. De modige og nysgerrige. Der skulle smages på min jakke og min sko alt imens Eya og Mowgli "best friends" gik side om side sammen rundt i gårdhaven med næserne i jord for at søge efter guffer jeg havde kastet til dem. De nyder så meget hinandens selskab.

Eya fik også givet en hurtig mælketår

Hvalpene er gode til at gå hen til hoveddøren når de gerne vil ind. Flot. Så da vi havde fået dem alle ind fik de mad i hvalpekassen og faldt hurtigt i søvn. Mowgli og Eya fik kødben af Lisbeth og lagde sig tæt med hver deres lækre guf.

Vi satte os i den fine karnap og nød den smukke havudsigt. Højt solskinsvejr. Østersøen var "stille" igår - ingen vind. En fabelagtig smuk udsigt som vi nød.

Vi fik snakket forskellige ting igennem bl.a. hvordan det (i disse Corona tider!) går med at invitere indenfor via Skype til hvalpekøberne nu der ikke tages imod besøg til hvalpene.

Det går rigtig godt. Lisbeth sender hilsener, billeder og videoer ud til alle 7 familier 2 gange om ugen.

Lisbeth havde lavet kaffe og hjemmelavet æblekage. Mums den æblekage smagte fantastisk!

Kærligst Marianne

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page