top of page

Vi har fået hvalpe...

Den 7. Juli fødte Kaya på 3 timer 7 hvalpe. Fordelingen var 4 tæver og 3 hanner.

Vi har ikke haft “travlt” med at offentliggøre vores Celebrities kuld (C-kuld). Vi har villet bruge de første 4 uger på at nyde hvalpene og Kaya i sin nye rolle som mor til 7 hvalpe, og til at få introduceret vores øvrige flok til hvalpene.

Da hvalpene var 3 uger gamle så begyndte vores nye, spændte og forventningsfulde kommende hvalpekøbere at komme på besøg. Det har været så hyggeligt at have besøg, og vi glæder til besøg af flere nye familier i den kommende uge.

Kaya er en enestående mor, der med masser af kærlighed, ømhed, omsorg og hendes rolige sind er sit ansvar bevidst.

Kaya har det strålende - hun er så smilende og ser så stolt ud. Hun er opmærksom, blid og med sit moderlige instinkt passer hun godt på sig selv og sine babyer. Nu er hun begyndte at opdrage hvalpene.

Fra mælkebaren kommer der "det rene fløde", når vi ser på vejning af hvalpene.

De bliver vasket og vasket af Kaya og hun putter dem alt imens der lyder rolige toner af klassisk musik fra DAB radioen i vinduet, og smasken fra de 7 Celebrities hvalpe.

Kaya har de første 4 uger fået serveret sine mange måltider i hvalpekassen samtidigt med hun giver sine hvalpe mad. Det har både hun og jeg nydt.

Nu spiser hvalpene deres hvalpefoder og andre lækkerier - og Kaya spiser resterne. Hvalpene får stadig mælk af Kaya.

Kaya spiser nu igen sammen med Tuuri, Mowgli og Säde. Det nyder hun.

Efterfølgende tager hun sig en velfortjent hvile sammen med hvalpene, i haven sammen med resten af flokken, eller sammen med hvalpene.

Jeg har sovet tæt sammen med Kaya og hvalpene de første 4 uger. Nu sover hvalpene i deres hvalpegård. Kaya går til og fra hvalpegården. Hun tjekker de alle er der og om alt er som det skla være ellers så henter hun mig. Hun lægger stadig eller står op og giver mælketår.

Jeg er "flyttet" tilbage i min egen seng (soveværelset ligger lige overfor), og Kaya sover i sin kurv ved siden af mig. Nu holder vi igen i "hånd" om natten.

Kaya har det mest bedårende ansigtsudtryk, når hun kigger på mig. Hun nyder når vi holder i hånd og sammen stolt beundrer hendes og Rusken’s små, fine børn. Hun putter sit hoved indtil min hals og så skal der kæles og kysses. Kaya har sit store moderinstinkt fra sin mormor Säde. Det ses helt tydeligt.

Hvalpene er 8 uger gamle den søndag 1. September og i de næste uger skal der ses, opleves og ske en masser spændende, sjove og udfordrende ting for de 7 Celebrities hvalpe.

Det kan I læse meget mere om på vores hjemmeside under fanerne “ Om os”, “Hvalpe” og i de kommende uger på Marianne's Blog.

<3 Marianne

#kennelkaunisunelma #finsklapphund #bornholm #hvalpe #voreshunde #celebrities #suomenlapinkoira #kaunisunelmabeautifulmisssafir #majålkesrusken #danmark

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page