top of page

Hvalpe på vej...


Tænk det er nu mere end 1 år siden at vi sidst var på familiebesøg i Åbenrå.

En onsdag formiddag skulle jeg i ZOO butikken i Åbenrå for at købe kødben til vores hunde.

Da jeg havde parkeret min bil og stod ud fik jeg øje på 2 cykler, 1 cykeltrailer og 2 smukke hunde.

Den ene var Rusken, der med det blideste og kærligeste ansigtsudtryk pænt sad sammen med sin bror Kasper og far Jan og ventede på at mor Nina kom ud fra ZOO.

Hundene ville meget gerne hilse og jeg blev totalt draget af det blik som Rusken sendte mig - så jeg måtte naturligvis hen til ham.

I - der ligesom os har Finske Lapphunde nikker sikkert genkendende til det jeg nu skriver;" For vi “øje” på en finsk lapphund skal vi altid lige hen og hilse på som og spørger lidt indtil hunden.”

Det er ihvertfald et must for mig.

Vores hilsen på Rusken i Åbenrå blev begyndelsen på et varmt og nært venskab med Nina, Jan og deres to hunde - og til parringen imellem vores to smukke hunde.

Nina og jeg begyndte at kigge stamtavler m.m. og udvekslede billeder af vores hunde. Det er blevet til meget skriveri og udvekslinger over Messenger.

Kaya og Rusken er to meget fine repræsentanter for racen. De har begge fine, sunde avlslinier bag sig.

De har det mest fantastiske rolige sind og vidunderlige temperamenter.

En ny avlslinie er på vej...

"Det var kærlighed ved første blik" da Kaya og Rusken mødtes i de mest idylleriske omgivelser én kold og smuk søndag aften i Göteborg.

<3 Marianne

#kennelkaunisunelma #finsklapphund #danmark #bornholm #hvalpepåvej #whendreamscometrue #hvalpekuld #finnishlapphund #suomenlapinkoira #mariannesblog #dkk #kaunisunelma #celebrity #voreshunde #hvalpe

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page