top of page

Vi har været i Malmø

Jeg har haft en travl uge siden vi kom hjem fra den International udstilling i Malmø i søndags og i morgen er det allerede en uge siden vi kom hjem. Sådan en uge går bare så stærkt. 

Da jeg tidligere i dag var på skovtur i Almindingen og nød det smukke solskinsvejr sammen med Tuuri, Mowgli og Kaya kom jeg pludselig til at tænke på, at jeg ikke havde fået skrevet på min nye Blog om vores udstilling og resultaterne fra Malmø. 

Det gør jeg så nu.

Jeg havde tilmeldt Tuuri, Mowgli og Kaya. Vi rejste over lørdag og boede på Scandic Hotel i centrum af Malmø, og med kun 10 min. til Malmø Mässan. Hotellet opgraderede os til en Suite (stor lejlighed!) fordi de havde glemt at læse, at vi havde hunde med. Det var vi ikke kede af det.

Malmø er en dejlig by med mange muligheder. Der er grønne områder og kanaler med gode muligheder for gåture med hundene. Vi fik gået nogle gode, lange ture med hundene. 

Søndag morgen startede vi tidligt med en god morgentur med hundene og derefter spiste vi morgenmad på hotellet. Godt mætte og tilpasse kørte vi til Malmø Mässan.

Udstillingen startede kl. 9 og finsk lapphund skulle på som første race i ring 16. Der er altid dyrlægekontrol på de svenske udstillinger så man skal komme i god tid. Vi var i god tid.

På udstillingerne kommer der altid familier der går i overvejelser om at få en hund, og de har måske tænkt lidt over hvilken race de godt kunne tænke sig eller også har de ikke.

På udstillingerne er der så mulighed for at møde opdrættere, hvalpekøbere og deres hunde. Familierne har mulighed for at se, hilse på hundene og spørge indtil den finske lapphund.

Vi fik også snakket med flere af vores gode hundevenner og (samarbejds)kenneler i Sverige.

Nu lidt om selve udstillingen og Kaunis Unelma's resultater.

Der var tilmeldt 50 finske lapphunde.

Dommeren var Irina Poletaeva, fra Finland

DKKV18 DKCH SECH KBHV17 KBHJV16 RBM Jarfa’s Tsaikka 'Tuuri* vandt og blev

🇩🇰🇩🇰🇩🇰BIR (bedst i racen)🇩🇰🇩🇰🇩🇰

DKJUCH DKJV17 KBHJV17 Kaunis Unelma A Tale og Mowgli fik very good i åben klasse.. 

Tusind tak Annika 😘 fordi du ville hjælpe  og løbe med Mowgli. 

KBHJV18  Kaunis Unelma Beautiful Miss Safir ‘Kaya’  fik excellent i mellem klassen. 

Tuuri og jeg skulle i Storring for at repræsentere den finsk lapphund. Det nåede vi ikke. Vi måtte køre for at kunne nå vores færge hjem til Bornholm. 

Jeg er stolt af vores hundes præstationer. En FANTASTISK udstillingsdag med super fine resultater . Skønt at kunne fejre det med gode venner og mit super dejlige Team. 

TAK til mit team for et par rigtig hyggelige dage i Malmø. I er fantastiske!! 

Næste udstillinger for Team Kaunis Unelma bliver DKK Roskilde i dagene 10. - 12. Maj 2019.

❤️ Marianne

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page