top of page

Nu er det nu...tag godt imod den!


Kære Alle

Det er for mig en stor dag.

Projekt hjemmeside og Marianne's Blog har været længe undervejs.

Det har været en lang proces. Har vidst, hvordan jeg ville have hjemmesiden til at se ud, og alligevel har der været mange ting undervejs som jeg har skulle tænke over, forholde mig til og tage beslutninger om.

Hvilke udbyder af hjemmeside(r) skulle jeg vælge, farver, skrifttype, opsætning, skrive tekster, finde billeder osv. og logo.

Jeg har bare "kastet mig ud i det" og arbejdet med hjemmesiden. Det har været en stor og krævende udfordring. Der er blevet arbejdet på hjemmesiden, når mit helbred har tilladt det og nogle gange er det kun blevet til en 1/2 time om dagen og andre dage har jeg gerne villet, men ikke kunnet.

I slutningen af processen har jeg været på AOF kursus "lav din egen hjemmeside", 4 onsdage aftener i træk. Set på overheads, skrevet notater, hørt om hvad der er godt og hvad jeg skulle undgå samt om SEO , URL, persondatalovgivningen herunder bl.a. Cookies og mange andre ting.

Jeg er omhyggelig, tingene skal laves ordenligt og så er jeg perfektionist. Jeg har villet det hele selv, men har måtte erkende, at jeg har skulle have hjælp til det sidste.

Jeg har lært meget undervejs og indrømmer, at jeg indimellem har været ved at give op.

Idé'er og Planlægning med mind map

Jeg er så stolt af resultatet og er vildt begejstret for det flotte logo og dets fine farver som et kært familiemedlem har lavet i tæt samarbejde med mig og mine ønsker. Pia er dybt passioneret, perfektionistisk og hamrende dygtig til sit fag. Jeg elsker ALT, hvad hun har lavet til mig, og glæder mig til at vise jer det..

Min hundeveninde Maja har lavet de fine stamtavler med billeder på, og hun er også fotograf på nogle af billederne på hjemmesiden. I kan se stamtavlerne under "Vores Hunde".

Billedet på forsiden er et af mine favoritbilleder. Det er taget af en hundeveninde som elsker at tage billeder, og der ligesom jeg nyder (ude)livet med sine finske lapphunde.

Billederne på hjemmesiden er taget af Heidi, Mikael, Maja, Ane, Melanie, Sidsel, Anette og mig selv.

Det har været vigtigt for mig i hele processen at Mille var vores forsidebillede og at hun samtidigt indgik i vores logo.

De blå og grå farver på hjemmesiden og i logoet er et meget bevidst valg. Et resultat jeg er så stolt af.

Vi bor på Bornholm, hvor havet's farver afspejles af vejret, bevægelserne og sollysets refleksioner i vandet - alt efter årstiden. Havet har været en stor inspirationskilde for mig til valg og opbygning af vores hjemmeside. Farvevalget - de blå og grå nuancer på hjemmesiden og i logoet er et meget bevidst valg.

Vi nyder at gå med vores hunde langs strandene og lytte til havets brusen. Mærke suset i kinderne fra skumsprøjtet og de store bølger.

Vi nyder at slentre langs vandkanten én vindstille dag hvor vandets små, rolige bevægelser er en sjælenhed, eller sidder på stranden og bare nyde en smuk solnedgang i horisonten.

Vi har boet på Solskinsøen i 18 år. Bornholm har en særlig plads i vores hjerter.

Det vil komme til at afspejle sig på hjemmesiden, og af i indholdet på min Blog.

Glæder mig til at arbejde videre med hjemmesiden. Til at skrive, vise billeder og videoer på vores youtube kanal og på Bloggen om alt det, som betyder noget ganske særligt for mig og min familie.

TAK

Tak kære Pia for dit store grafiske arbejde med logoer og farver i forskellige udgaver og til relevante formål.

Tak til Heidi fordi det flotte forsidebillede..Tak til Maja for aftenensprojektet med at lave fine stamtavler til vores hjemmeside.

Tak til superbruger i WIX's Christina for din hjælp med det der har drillet på hjemmesiden, programmering bagom og opbygning af min Blog, Det har været en stor hjælp.

Tak til min søn Anders der nu er administrator og som passer godt på mine domæner, hjemmeside og Blog.

Tak til min (u)tålmodige mand Michael, som synes jeg skulle have udgivet hjemmesiden for længe siden og så "bare" have arbejdet videre med den efterfølgende. Sådan blev det ikke!

Vores dialoger om MIT projekt og dine konstruktive tilbagemeldinger har haft indflydelse på hjemmesidens indhold.

Jeg håber, I vil kunne lide vores hjemmeside, og at I får lyst til at følge min Blog.

NU er vores hjemmeside Kennel Kaunis Unelma og Mariannes Blog publiceret.

Kærligst Marianne

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page