top of page

HVALPE

Vi avler efter DKK's avlsrestrektioner, hvilket vil sige, at vi kun avler på sunde, raske og racetypiske Finske Lapphunde. Forældrene til hvalpene har været udstillet og bedømt af dommere. De er HD-fotografererede, og HD-frie (A, B eller C hofter) og AD-fotograferede og AD-frie. De er ECVO øjenlyst "frie", og testet "fri eller bærer" for Prcd/PRA. Derudover tester vi også for GSDI/Pompes.
 
Vi avler efter racetypiske forældre med fine temperamenter. Det vil sige - smilende, glade og aktive familiehunde, der også vil være velegnet til konkurrencelydighed. rallylydighed, udstilling.
 
Hvalpene vil blive solgt som familiehunde.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vores små dyrebørn vokser op indenfor i vores hus og vil fra ca 4. uge komme udenfor, hvis vejret tillader det, og nyde de skønne omgivelser.
Vi har inden -og udendørs legeplads med forskellige oplevelser og udfordringer.
 
Vi lægger vægt på princippet om "Syv forskellige" - det kan være forskellige spisesteder, forskellige underlag at bevæge sig på, forskellige legeredskaber og lyde.
Vi er sammen med vores hvalpe hele døgnet i alle 8 uger og har dagligt hvalpene i vores hænder. De vendes til berøring, til at få børstet pels, kigget ører, poter og tænder m-m. Hvalpene kommer på bord - så de er fortrolige med det.
 
Vi lægger stor vægt på socialisering og miljøtræning.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hvalpene vil være trænet i at gå med sele og line, og på forskellige underlag, og vil blive trænet i at sidde i bur i bil - og til bilkørsel.
 
Vores skov vil blive brugt flittigt til gåture og oplevelser. Vi vil tage hvalpene med på bytur(e) - "gå tur og hilse på". De skal med til havet, - se og mærke vandet, og lege i sandet. 
Skulle I være interesseret i en hvalp fra os - så skriv og fortæl os hvem I er, hvad I kan tilbyde en hvalp, - og hvorfor I ønsker en finsk Lapphund fra os, - som jeres nye familiemedlem.
Øverst på hjemmesiden finder I fanen "kontakt os".
Vi glæder os til at høre fra jer.
Kaunis Unelma A Tale of when drems kom t
Kaunis_Unelma_A_Tale_of_på_biltur.JPG
Kaunis Unelma Beautiful Miss Safir og Ru
Kaunis_Unelma_Beautiful_Miss_leg_i_høetJ
bottom of page