top of page

Kenneler

Her finder du navne og links på de (samarbejdende)kenneler, hvorfra vi har købt hvalpe og som vi har lavet hvalpekuld sammen med.

Vi anbefaler, at du altid køber en stambogsført hund. Læse mere om vores race og om os på DKK's website købhund.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I Danmark:

Lisbeth Klaustrup og Kurt B. Hansen, Bornholm er ikke uddannet opdrættere, men det er en familie der står os meget nært og som vi har meget stor tillid til. De har på vores opfordringer ved lån af vores hanhunde Jarfa's Tsaikka *Tuuri* til parring med Kello Eya opfyldt Dansk Kennel Klub og Spidshundeklubbens avlskrav -og anbefalinger, hvilket betyder at hvalpekuldet på 2 hanner og 4 tæver, født 22. februar 2018, og vores hanhund Kaunis Unelma A Tale of Mowgli til parring med Kello Eya, hvor der kom 3 hanner og 4 tæver, født den 18. februar 2020, er alle stambogsførte og avlet efter Spidshundeklubben og Dansk Kennel Klub's avlskrav - og anbefalinger".

Fra kombinationen imellem Kello Eya og Jarfa's Tsaikka "Tuuri"  har vi selv Alina *Lucy*, der er udstationeret og bor i Hillerød. Læs mere om Lucy her

Natasha Lucas Müller, Værløse er ikke uddannet opdrætter, men Natasha kender vi særdeles godt og vi har meget stor tillid til hende.

Hun har ligeledes på vores opfordringer ved lån af vores hanhund Jarfa's Tsaikka "Tuuri" til parring med Lapinlumon Enni opfyldt Dansk Kennel Klub og Spidshundeklubbens avlskrav -og anbefalinger, hvilket betyder at hvalpekuldet på 4 hanner og 2 tæver, født den 3. juli 2018:" er stambogsførte og avlet efter Spidshundeklubben og Dansk Kennel Klub's avlsanbefalinger".  

Natasha har beholdt hanhunden Aaron der på kort tid har opnået følgende titler: DKJUCH - KLJUCH - KBHJV19.

Marianne har været mentor og sparringspartner under de 3  parringer, drægtighedsperioderne, i forbindelse med fødslerne og i de 8 uger.

 

Vi har stadig en fin kontakt med familierne til hvalpene og nogle af hvalpene møder vi på udstillingerne. Lisbeth, Kurt og Natasha er en del af vores Team Kaunis Unelma. 

Kennel Finda

Vores første finske lapphund Finda Kaja *Molly* købte vi hos Birte og Svend Åge Jensen i 2011. Mere om Molly her

I Finland:

Jarfa's Kennel

Fra Jarfa's kennel v/ Henna-Riikka Backman har vi købt og importeret Jarfa's Tsaikka *Tuuri*.

Tuuri er NORDCH - DKCH - SECH - NOCH - KBHV17 - KBHJV16 og den mest vindende lapphund ÅRETS RACEVINDER 2018 (DKKV18) Mere om Tuuri HER

I Sverige:

Kennel Lapinlumon

Fra Kennel Lapinlumon v/ Sarah Kathrine Brandes har vi købt og importeret Lapinlumon Unelma og Lapinlumon Neliapila Mille er NORDCH - DKCH - SECH - NOCH - KBHJV14. Mere om Säde og Mille HER

Lappriket's Kennel 

Fra Lappriket's Kennel v/ Maria Risberg har vi lånt Lappriket's Athos til parring med vores Lapinlumon Neliapila og det blev til "Eventyrkuldet A Tale Of..."  Fra denne kombination har vi beholdt hanhunden Mowgli, der blev den første finske lapphund i DK der opnåede titlen DANSK JUNIOR CHAMPION (DKJUCH) derudover har han titlerne KBHJV17 - DKJV17 - og senest DANSK CHAMPION (DKCH). Mowgli blev i 2018 den mest vindende juniorhund i racen finsk lapphund.

Fra dette kuld kom Kaunis Unelma A Tale of Aladdin *Rico* til Nuuk på Grønland.

Sameguld's Kennel 

Til Sameguld's Kennel v/ Alexandra Cecilia Fransson har vi udlånt Jarfa's Tsaikka 'Tuuri* til parring med Blueberry Od Kremilka *Heijla*, og det blev til *Jubilæumskuldet* med 7 hanner, hvoraf Sameguld's og Dynamic Angel's delejer hanhunden Sameguld's Jubilée Aragon. Det bliver spændende at følge ham.

I Norge:

Nina og Jan Gundersen Holm  er ejere af hanhunden Majålkes Rusken som vi har lånt til vores Kaunis Unelma Beautiful Miss Safir 'Kaya*, Teamet til dette hvalpekuld blev "De kendtes kuld Celebrity Miss or Mr.* Kaya og Rusken fik 3 hanner

og 4 tæver. 2 af de 4 tæver flyttede til Bergen og Larvik.

Nina, Jan og deres 2 hunde er blevet et nært vennepar som vi og hvalpekøberne til dette C-kuld har tæt kontakt med. Læs mere her

Parring imellem Lapinlumon Neliapila og
bottom of page