Kennel Kaunis Unelma - Skovkrogen - Gyldengårdsvejen 4 - 3700 Rønne -+45 22 37 30 50

© 2019 by Kennel Kaunis Unelma                      Læs om cookies HER

Kenneler

Her finder du navne og links på de (samarbejdende)kenneler, hvorfra vi har købt hvalpe og som vi har lavet hvalpekuld sammen med.

Vi anbefaler, at du altid køber en stambogsført hund. Læse mere om vores race og om os på DKK's website købhund.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I Danmark:

Lisbeth Klaustrup og Kurt B. Hansen, Bornholm er ikke uddannet opdrættere, men det er en familie der står os meget nært og som vi har meget stor tillid til. De har på vores opfordringer ved lån af vores hanhund Jarfa's Tsaikka *Tuuri* til parring med Kello Eya opfyldt Dansk Kennel Klub og Spidshundeklubbens avlskrav -og anbefalinger, hvilket betyder at hvalpekuldet på 2 hanner og 4 tæver, født 22. februar 2018," er stambogsførte og avlet efter Spidshundeklubben og Dansk Kennel Klub's avlsanbefalinger".

Fra denne kombination har vi selv Alina *Lucy*, der er udstationeret og bor i Hillerød. Læs mere om Lucy her

Natasha Lucas Müller, Værløse er ikke uddannet opdrætter, men Natasha kender vi særdeles godt og vi har meget stor tillid til hende.

Hun har ligeledes på vores opfordringer ved lån af vores hanhund Jarfa's Tsaikka "Tuuri" til parring med Lapinlumon Enni opfyldt Dansk Kennel Klub og Spidshundeklubbens avlskrav -og anbefalinger, hvilket betyder at hvalpekuldet på 4 hanner og 2 tæver, født den 3. juli 2018:" er stambogsførte og avlet efter Spidshundeklubben og Dansk Kennel Klub's avlsanbefalinger".  

Marianne har været mentor og sparringspartner under begge parringer, drægtighedsperioderne, i forbindelse med fødslerne og i de 8 uger. Vi har stadig en fin kontakt med familierne til hvalpene og nogle af hvalpene møder vi på udstillingerne. Lisbeth, Kurt og Natasha er en del af vores Team Kaunis Unelma. 

I Finland:

Jarfa's Kennel

Fra Jarfa's kennel v/ Henna-Riikka Backman har vi købt og importeret Jarfa's Tsaikka *Tuuri*.  Mere om Tuuri HER

I Sverige:

Kennel Lapinlumon

Fra Kennel Lapinlumon v/ Sarah Kathrine Brandes har vi købt og importeret Lapinlumon Unelma og Lapinlumon Neliapila . Mere om Säde og Mille HER

Lappriket's Kennel 

Fra Lappriket's Kennel v/ Maria Risberg har vi lånt Lappriket's Athos til parring med vores Lapinlumon Neliapila og det blev til "Eventyrkuld "A Tale Of..."  

Sameguld's Kennel 

Til Sameguld's Kennel v/ Alexandra Cecilia Fransson har vi udlånt Jarfa's Tsaikka 'Tuuri* til parring med Blueberry Od Kremilka *Heijla*. Forventet termin 30. marts 2019.